Ingressat greu l´exfondista txec Emil Zatopek

0
613

L´atleta txec Emil Zatopek, quatre voltes campió olímpic, ha ingressat en l´hospital recentment a Praga en ´estat greu´ després de patir una hemorràgia cerebral, segons va confirmar avui el president del Comitè Olímpic del seu país, Milan Jirasek. Zatopek, de 78 anys, va ser ingressat a l´hospital militar de Praga-Stresoviceé fa deu dies i es desconeix el pronòstic sobre l´evolució de la seua malaltia. El més cèlebre atleta txec de la història ha patit en els últims anys múltiples problemes de salut, com una operació de fèmur, una inflamació de pulmó i problemes cardíacs. En el passat, Zatopek havia sofrit més hemorràgies cerebrals. Anomenat en la seua època la ´locomotora txeca´, Zatopek es va adjudicar la carrera olímpica dels 10.000 metres a Londres (1948), a més dels 5.000, 10.000 i la marató d´Hèlsinki (1952).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.