Temporada de cros a Catalunya

0
451

“Aquest cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de tres competicions a diferents localitats catalanes. El mateix diumenge 5 de novembre tindrà lloc el XLVIè Cros de Calldetenes, el XVIIIè Cros de Vila-Seca, i el Xè Cros Vila de Malgrat. En la temporada que comencem es celebraran a la nostra comunitat més de trenta crosses repartits per tot el territori català. El calendari està ple de bones ofertes atlètiques, i que tenen com a culminació en l’àmbit català el LXXXIè Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Equips, que se celebrarà el proper 4 de febrer a la ciutat tarragonina de Valls. També podem destacar el IIon Campionat de Catalunya de Cros Curt, que es celebrarà a Canet de mar el 28 de gener de 2001. Com a gran atractiu de la temporada aquest any tenim el Gran Premi Català de Cros que constarà d’un circuit de 6 crosses on els atletes aniran sumant punts per a optar a importants premis finals. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.