Temporada de cros a Catalunya

0
630

“Aquest cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de tres competicions a diferents localitats catalanes. El mateix diumenge 5 de novembre tindrà lloc el XLVIè Cros de Calldetenes, el XVIIIè Cros de Vila-Seca, i el Xè Cros Vila de Malgrat. En la temporada que comencem es celebraran a la nostra comunitat més de trenta crosses repartits per tot el territori català. El calendari està ple de bones ofertes atlètiques, i que tenen com a culminació en l’àmbit català el LXXXIè Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Equips, que se celebrarà el proper 4 de febrer a la ciutat tarragonina de Valls. També podem destacar el IIon Campionat de Catalunya de Cros Curt, que es celebrarà a Canet de mar el 28 de gener de 2001. Com a gran atractiu de la temporada aquest any tenim el Gran Premi Català de Cros que constarà d’un circuit de 6 crosses on els atletes aniran sumant punts per a optar a importants premis finals. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.