Tornen les V Milles Nocturnes amb un nou circuit. Resultats complets.

0
531

Aquest dissabte s´han celebrat les V Milles Nocturnes de Cerdanyola, amb algunes novetats, fruit de les peripècies que van passar els atletes en anteriors edicions, i que van motivar la retirada de l´organització del Club atlètic local. Per això aquesta edició l´organitza en solitari l´Ajuntament de la ciutat. A més, el traçat ha estat dissenyat per la policia local i la regidoria d´Esports per evitar entorpir la circulació. La major part del recorregut es fa a la zona de Canaletes. Els atletes han donat un sobresalient al circuit i ja podeu trobar els resultats oficials al web de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.