Raid/Aventura.- La desena edició del Raiverd arrenca avui des del Pallars

0
551

La desena edició del Raiverd, un dels Raids d´Aventura més antics, prestigiosos i durs d´Espanya, organitzat per No Limit, arrencarà des del Pallars i acabarà el pròxim dia 11, amb la presència de nou equips per competir durant set jornades en un recorregut d´uns 500 quilòmetres. Els millors professionals d´aquesta especialitat -francesos, finlandesos, belgues, mexicans i espanyols- no faltaran a la cita, i convertiran aquesta desena edició del Raiverd en un nou esdeveniment esportiu internacional que recorrerà terrenys tan diferents com pistes forestals, camins, boscos, alta muntanya, parets, coves, barrancs, rius i pantans, fonamentalment de la comarca del Berguedà. Quan va néixer, el 1990, consistia en una competició multiaventura que oferia una nova prova esportiva inèdita aleshores en tot el territori europeu. La bicicleta, la canoa canadenca, l´escalada o la carrera d´orientació, la tirolina o el descens de barrancs es van convertir per uns dies en els únics mitjans amb què els esportistes comptaven per cobrir un recorregut exclusiu per terres catalanes. Any rere any, els organitzadors han inclòs nous aspectes i modificacions en el Raiverd, i han convertit aquesta prova en la pionera d´altres que han anat naixent amb posterioritat. Amb el pas de les diferents edicions, Raiverd s´ha convertit en una prova que no només demana una preparació física excepcional sinó que reclama també destresa, tècnica i estratègia als seus participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.