Fila descarta Blanco i seguirà un any més a la Reial Societat

0
883

“L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco finalment no canviarà de club i seguirà una temporda més amb la Reial Societat després que ahir Fila descartés el seu fitxatge perquè dispararia el pressupost. El màxim responsable de Fila, Joan Perarnau, va confirmar ahir al matí a aquest diari que el club havia decidit acceptar la proposta presentada per Blanco i fitxar-lo per un any però a la tarda hi va haver un canvi d´opinió i es va frustar la incorporació de l´atleta selvatà. Blanco tenia tres possibilitats sobre la taula. Continuar amb la Reial Societat, incorporar-se al Fila o retornar al club on es va formar, el Lloret la Selva. La tercera opció va ser la primera que va descartar ja que fins d´aquí a uns mesos no tindrà el títol de monitor que li hauria permès combinar la seva pràctica atlètica amb la de formació de nens i d´aquesta manera ha ajornat el seu fitxatge pel Lloret fins a la temporada 2000-01 tot i que ja existix un compromís verbal entre les dues parts. De les altres dues ofertes, Blanco estava interessat en la de Fila perquè d´aquesta manera evitava haver de participar en les quatre jornades de lliga de Divisió d´Honor amb la Reial Societat. Però al final i després del canvi d´opinió dels representants de Fila, l´atleta lloretenc correrà per tercera temporada consecutiva amb el club donostiarra. Primera experiència al Japó D´altra banda, Blanco ha estat convocat per participar a la Kiden, considerada com el Mundial de marató per relleus que es farà el proper 26 de novembre a Chiba (Japó). Blanco farà un relleu de 5 quilòmetres i la resta de l´equip espanyol el formaran Toni Peña, que farà 12 quilòmetres; José Rios i Oscar Fernández, que faran els dos recorreguts de 10 quilòmetres; i Jesús España o Víctor Morente, que correran els altres de 5.000. Aquesta serà la primera vegada que Blanco competirà al Japó en una nova prova dominada els últims anys pels països africans. Abans d´anar a Japó, Blanco té previst competir el dia 12 al cros de Sòria. L´objectiu del lloretenc en la temporada hivernal és participar aquest any en el Mundial de cros curt que es farà a Dublín al mes de març i a l´aire lliure ser seleccionat pel Mundial d´Edmonton (Canadà) en 3.000 obstacles. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.