Córrer per Córrer

0
612

Aquesta cursa de 10 kms es ve disputant cada segon diumenge de novembre a Manlleu, aquest any es el dia 12, i ja en portem vuit, l´hora és a les 10 del matí i el seu recorregut transcorre per un circuit que voreja el riu Ter i també per part de Les Masies de Roda. No es donen premis ni trofeus, i al final de la mateixa tothom és obsequiat amb un esmorzar que al mateix temps serveix per que tothom pugui gaudir d´una matinal de companyerisme. Encara que les inscripcions son gratuïtes, no per això la prova deixa de tenir tots els serveis que es venen aplicant en les altres curses, com son els avituallaments, els vestidors, circuit controlat etc. i es procura que tothom s´hi trobi el máxim de bé. Recordeu que us esperem a Manlleu, el lloc de sortida i arribada és el passeig del Ter, concretament en la zona esportiva, i agrairiem que les inscripcions es fessin abans del dia de la cursa, a fi de fer les previsions pertinents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.