Quinze medalles més per a l´equip espanyol als Jocs Paralímpics

0
608

L´ equip espanyol participant als Jocs Paralímpics de Sydney va completar la seva millor actuació a la cinquena jornada de competició amb quinze medalles, la qual cosa la col·loca al segon lloc del medaller, on ja sumen un total de 45 medalles (18 d´or, 15 de plata i 12 de bronze), per darrere d´Austràlia (58). ´La nostra meta és superar-nos dia rere dia´, va assegurar el murcià Enrique Floriano, nedador cec parcial i que ahir va sumar el seu segon or als 400 lliure. En natació, Espanya va aconseguir set medalles més, mentre que la resta es van repartir en cinc en atletisme i una en ciclisme i esgrima. Així mateix, l´equip de bàsquet es va classificar per disputar la final, on s´enfrontarà a la selecció russa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.