Quinze medalles més per a l´equip espanyol als Jocs Paralímpics

0
727

L´ equip espanyol participant als Jocs Paralímpics de Sydney va completar la seva millor actuació a la cinquena jornada de competició amb quinze medalles, la qual cosa la col·loca al segon lloc del medaller, on ja sumen un total de 45 medalles (18 d´or, 15 de plata i 12 de bronze), per darrere d´Austràlia (58). ´La nostra meta és superar-nos dia rere dia´, va assegurar el murcià Enrique Floriano, nedador cec parcial i que ahir va sumar el seu segon or als 400 lliure. En natació, Espanya va aconseguir set medalles més, mentre que la resta es van repartir en cinc en atletisme i una en ciclisme i esgrima. Així mateix, l´equip de bàsquet es va classificar per disputar la final, on s´enfrontarà a la selecció russa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.