L´esport català celebra el reconeixement internacional de la federació excursionista catalana

0
637

El reconeixement de la Federació Catalana d´Entitats Excursionistes per part de la Unió Internacional d´Associacions d´Alpinisme (UIAA), després d´una reunió celebrada aquest passat cap de setmana a París, ha estat valorat avui positivament per responsables de l´esport català en ser la primera federació reconeguda oficialment per un organisme esportiu internacional. ´És un primer pas per aconseguir la internacionalització de l´esport català´, ha dir en roda de premsa el secretari general de l´Esport de la Generalitat de Catalunya, Joan Anton Camuñas, que ha afegit que ´el camí és llarg i és necessari anar avançant amb esforç i il·lusió, però èxits com el que s´ha produït aquest cap de setmana són fonamentals per aconseguir el reconeixement que tots desitgem´. El president de la Federació d´Entitats Excursionistes, Bernat Clarella, ha manifestat, per la seva part, que la decisió de la UIAA és tan important com ´haver coronat un cim´, i ha recordat que a partir d´ara tindran veu i vot en un organisme internacional. També la directora general de l´Esport de la Generalitat, Glòria Pallé, i el president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), David Moner, han assistit a l´acte per expressar la seva satisfacció i alegria per aquest pas cap al reconeixement internacional dels organismes federatius catalans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.