Fiz és vuitè a la mitja marató de Newcastle i Radcliffe millora el rècord d´Europa

0
624

El basc Martín Fiz es va classificar el el vuitè lloc de la mitja marató de Newcastle, que va guanyar el jove tanzanenc Faustin Baha, i en què la britànica Paula Radcliffe va establir un nou rècord continental femení aturant el cronòmetre en 1h0707. Fiz, plusmarquista espanyol de la distància i que va acabar amb 1.03.12, no va poder resistir el ritme imposat per Baha, que va guanyar amb un temps d´1h.01.57 i, per tant, va quedar allunyar del podi que van completar el desconegut londinenc Andy Coleman, que corria la seva primera mitja marató, i el kenyà John Mutai, vencedor de l´anterior edició. El també basc Diego García va finalitzar en desena posició amb 1h.03.33.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.