El lleidatà Xavier Areny, classificat per a la final del 1.500

0
763

El lleidatà Xavier Areny, del CA Dominiques, s´ha classificat per a la final del Campionat del Món Júnior , en la prova de 1500 m, Xavier Areny, ha aconseguit passar per temps, en una prova de gran nivell on la seva marca de 3,47,59 li ha permés aconseguir el quart lloc de la seva sèrie, i el darrer dels tres llocs que donaven la classificació a la final per temps. També ha aconseguit la seva classificació per temps, l´altre atleta espanyol Alvaro Fernández, amb un temps de 3,46,67. Xavier, que ha complert sobradament amb el seu objectiu d´estar a la final, buscarà un bon resultat en la final que es realitzarà el proper dia 22, i on partirà amb la desena marca, dels 12 participants. El favorit per aquesta cursa és el kenyà Chirchir Cornelius, que amb un temps de 3.44.89 s´ha classificat amb el millor temps de tots els participants..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.