DOS TRIATLETES DEL CASTELLFOLLIT A L´ESTATAL D´«IRONMAN» A EIVISSA

0
865

Rubén Lamas i Joan Figueres (CN Castellfollit) van completar amb èxit l´«Ironman» d´Eivissa en què hi havia en joc el campionat d´Espanya i de Portugal de l´especialitat. La prova va constar de 3800 metres nedant, 180 quilòmetres de ciclisme i 42 quilòmetres a peu. Lamas va invertir 11 hores, 41 minuts i 23 segons i va acabar 55è de la general mentre que Figueres, 64è, va tardar 11 hores, 53 minuts i 9 segons. La prova es va iniciar amb un recorregut de dues voltes entre la platja de ses Figueretes i un illot situat un quilòmetre mar endins. Posteriorment, es va fer la bicicleta amb un circuit molt tècnic i exigents, amb vent (marinada) i desnivells constants. Al darrer sector, va tocar la marató, on es van completar quatre vegades un circuit pels carres d´Eivissa. Desl 156 participants al principi, en van acabar 115. L´alemany Lautenbacher, amb 9 hores i 3 minuts, va ser el vencedor. DDEG

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.