David Gómez, subcampió del món júnior en decatló

0
514

El gallec David Gómez s´ha proclamat subcampió del món júnior de decatló, sumant la segona medalla per a l´atletisme espanyol en els Campionats del Món d´aquesta categoria que s´estan disputant a Santiago de Xile. La plata Gómez s´uneix a l´or en longitud de la valenciana Concha Montaner, de 21 anys. A més, el subcampionat del decatleta suposa la segona medalla individual cultivada en proves combinades per l´atletisme espanyol en tota la seva història, després de la plata d´Antonio Peñalver als Jocs Olímpics de Barcelona´92. Gómez, el millor resultat internacional era el cinquè lloc aconseguit en l´Europeu de Riga´99, va portar a terme un gran concurs i amb una marca de 7.772 punts va batre el rècord d´Espanya júnior, que el mateix tenia amb 7.649 punts. La medalla d´or en la prova va ser per a l´alemany David Leyckes, amb 7.897 punts, mentre que el seu compatriota André Niklaus, amb 7.712, es va penjar el bronze.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.