Assemblea General de la Federació Catalana d´atletisme

0
789

“El proper dissabte 21 d’octubre la Federació Catalana d’Atletisme celebrarà l’Assemblea General Extraordinària en les instal·lacions de l’antic INEF, a Esplugues de Llobregat. La Junta Directiva de la F.C.A. convoca aquesta Assemblea Extraordinària per a tractar els següents temes dintre de l’ordre del dia: En primer lloc l’aprovació de les quotes d’afiliació i llicències per a la temporada següent. Tal i com la Junta Directiva havia inclòs en el seu programa electoral, ara es presenta una proposta per a la reducció de l’import de les quotes. Es proposa per les categories de promoció i veterans una important reducció de les quotes que arriba fins al 50 % respecte a les vigents. Es fomenta l’aparició de noves llicències com la ´Llicència Especial de Curses de Fons i Cros´, amb l’objectiu d’incorporar nous atletes afiliats. Aquesta reducció de quotes és una manera de subvencionar els clubs de manera indirecta amb l’objectiu final d’incrementar el nombre de practicants federats. En segon lloc es tractarà la ratificació dels nomenaments provisionals dels nous membres de la Junta Directiva. En tercer lloc es proposarà la reforma d’estatuts que pretén modificar les condicions d’afiliació dels clubs i regular l’actuació dels comitès i comissions. A partir de la reforma es convoquen eleccions per Comissions i Comitès. Per últim, l’assemblea tractarà el tema de l’adaptació del Pressupost de l’exercici 2000 a partir de les subvencions definides. En el nou pressupost es troba l’augment de l’ajut als clubs i la reducció de l’amortització de les pèrdues de l’exercici anterior. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.