L´espectacular cerimònia d´inauguració va reunir més de 100.000 espectadors

0
478

Els Jocs Paralímpics es van inaugurar la matinada passada amb una cerimònia d´obertura que va posar en marxa un espectacular muntatge de llum i so i que es va culminar amb l´encesa del pebeter de l´estadi per part de l´atleta local Louise Sauvage. Amb anterioritat, l´actor Brian Brown es va encarregar de dirigir un acte que van presenciar més de 100.000 persones i que es va iniciar amb una escenificació dels orígens d´Austràlia i cançons referents a l´esperit de superació i la germanor entre els pobles. Més tard, 2.000 nens van sortir a la gespa i van donar pas a la desfilada dels 7.000 atletes dels 121 països participants. D´aquests, la delegació espanyola està formada per 320 esportistes, mentre que l´australiana és la més nombrosa, amb 430 membres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.