L´espectacular cerimònia d´inauguració va reunir més de 100.000 espectadors

0
657

Els Jocs Paralímpics es van inaugurar la matinada passada amb una cerimònia d´obertura que va posar en marxa un espectacular muntatge de llum i so i que es va culminar amb l´encesa del pebeter de l´estadi per part de l´atleta local Louise Sauvage. Amb anterioritat, l´actor Brian Brown es va encarregar de dirigir un acte que van presenciar més de 100.000 persones i que es va iniciar amb una escenificació dels orígens d´Austràlia i cançons referents a l´esperit de superació i la germanor entre els pobles. Més tard, 2.000 nens van sortir a la gespa i van donar pas a la desfilada dels 7.000 atletes dels 121 països participants. D´aquests, la delegació espanyola està formada per 320 esportistes, mentre que l´australiana és la més nombrosa, amb 430 membres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.