Montse Rosell, Campiona d´Espanya dels 100 KMS

0
583

Fa uns dies es va celebrar a Santa Cruz de Bezana (Cantàbria) el XVI Campeonato de España 100 KMS i els XXI 100 KMS Internacionales Pedestres de Cantàbria on van participar 178 corredors de diverses nacionalitats, Montse Rosell, treballadora del Taulí a la Unitat de Nefrologia i atleta del CN Sabadell, va quedar 1a en el Campionat d´Espanya i 3a a l´internacional amb un temps de 9 hores i 17 minuts. Amb aquesta classificació, la Montse ha portat a Sabadell la Medalla d´Or. La prova consistia en córrer els 100 KMS en un temps límit d´11 hores per poder classificar-se. S´havien de fer 10 voltes a un circuit de 10 KMS. Dels 178 corredors que hi van participar només van arribar a la meta 62. La Montse va començar a practicar l´ atletisme, com a hobbie, el maig del 1997. En aquest curts temps, ha fet cinc maratons i enguany, a la Marató de Barcelona celebrada el 15 de març, va obtenir el rècord de Marató de Sabadell, en un temps de 3hores i 13minuts. També ha guanyat durant dos anys consecutius la Cursa Interhospitalària que organitza cada any l´Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.