Montse Rosell, Campiona d´Espanya dels 100 KMS

0
668

Fa uns dies es va celebrar a Santa Cruz de Bezana (Cantàbria) el XVI Campeonato de España 100 KMS i els XXI 100 KMS Internacionales Pedestres de Cantàbria on van participar 178 corredors de diverses nacionalitats, Montse Rosell, treballadora del Taulí a la Unitat de Nefrologia i atleta del CN Sabadell, va quedar 1a en el Campionat d´Espanya i 3a a l´internacional amb un temps de 9 hores i 17 minuts. Amb aquesta classificació, la Montse ha portat a Sabadell la Medalla d´Or. La prova consistia en córrer els 100 KMS en un temps límit d´11 hores per poder classificar-se. S´havien de fer 10 voltes a un circuit de 10 KMS. Dels 178 corredors que hi van participar només van arribar a la meta 62. La Montse va començar a practicar l´ atletisme, com a hobbie, el maig del 1997. En aquest curts temps, ha fet cinc maratons i enguany, a la Marató de Barcelona celebrada el 15 de març, va obtenir el rècord de Marató de Sabadell, en un temps de 3hores i 13minuts. També ha guanyat durant dos anys consecutius la Cursa Interhospitalària que organitza cada any l´Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.