Xavier Areny, representant lleidatà al Campionat del Món Júnior

0
816

L´únic representant lleidatà al Campionat del Món Júnior, serà el representant del CA DOMINIQUES-CARREFOUR, Xavier Areny, que participarà en la prova de 1500m ll, on actualment es Sots-campió d´Espanya, i té un millor registre de 3´46´69. L´atleta, s´ha marcat com a objectiu accedir a la final, en una prova de gran nivell per la marca de la resta de participants. Sens dubte tots els lleidatans, desitgem la millor sort, i éxit pel nostre representant. ANIM¡¡¡¡

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.