Exit de participació a la 13a Mitja Marató de Mollerussa

0
836

Més de 350 participants, es van congregar a la 13a Mitja Marató de Mollerussa, provinents de Catalunya, Aragó i Andorra. Jaume Aragónés del Universitari de Barcelona, va estar el primer en recòrrer els més de 21 km., en 1h. 11´10 s., imposant-se a Ramón Antolín en només 1 s. El primer Lleidatà va ser Moisés Trota del A.A.Xafatolls, que va ser a més a més l´equip guanyador de la prova (3h.40´3s) per davant de l´Atlètic Hospitalet. En categoria femenina la victòria va estar per Carme Tort, del C.E.Artés que amb 1h 33´33s., es va imposar a Sílvia Nebot.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.