I Gala de l´Esport del Segle XXI

0
1096

” L’Ajuntament de Tarragona i especialment la Conselleria d’Esports, vol fer un reconeixement a totes aquelles persones, entitats, associacions, etc, que treballen i han treballat al llarg de la història, per l’esport de la nostra ciutat. Es vol reconèixer i destacar la dedicació exclusiva, voluntària i, molts cops, la dedicació desapercebuda però clau per a l’engranatge i el motor del món de l’esport, que és imprescindible en una societat moderna i, també és el motiu principal d’aquesta celebració popular i que es preveu multitudinària. Per això, la Conselleria d’Esports celebrarà el proper dia 20 d’octubre d’enguany. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.