Fernández Pita, lluny del seu rècord a Amsterdam

0
448

La baixa temperatura i el vent s´alien contra l´atleta del CAVA i li impedeixen rebaixar marca a la marató holandesa, Manuel Fernández Pita va marxar ahir d´Amsterdam amb un regust amarg, després d´haver-se quedat a gairebé dos minuts de l´objectiu de rebaixar el rècord del seu club en la prova de marató, que va fixar l´any passat a la mateixa prova amb 2h 15min 15s. L´atleta del Club d´Atletisme Valls d´Andorra havia preparat la cita holandesa a consciència, i hi va arribar en bones condicions per assaltar la marca, però finalment es va haver de conformar amb un temps oficiós de 2h 17min 08s. Fernández Pita va quedar-se sol a partir del quilòmetre tres de la cursa. ´Les llebres han marcat un ritme molt ràpid al començament, i jo he buscat la meva posició´, va reconèixer l´atleta, que va lamentar les dures condicions atmosfèriques que van haver de suportar els atletes. ´Hem tingut una temperatura de quatre graus. Feia molt aire i molt fred, i ens hem vist perjudicats´, segons Fernández Pita, que ´esperava rebaixar el rècord´. Cortés derrota els kenyans L´espanyol Javier Cortés va ser el vencedor de la 25a edició de la Marató d´Amsterdam, amb un temps de 2h 08min 58s. Darrere van entrar els kenyans Abraham Lino (2h 09min 17s) i David Businel (2h 10min 38s). L´atleta de Badalona, que es va proclamar campió d´Espanya de mitja marató els anys 98 i 99, va deixar enrere els rivals quan faltaven cinc quilòmetres per arribar a la meta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.