Fernández Pita, lluny del seu rècord a Amsterdam

0
702

La baixa temperatura i el vent s´alien contra l´atleta del CAVA i li impedeixen rebaixar marca a la marató holandesa, Manuel Fernández Pita va marxar ahir d´Amsterdam amb un regust amarg, després d´haver-se quedat a gairebé dos minuts de l´objectiu de rebaixar el rècord del seu club en la prova de marató, que va fixar l´any passat a la mateixa prova amb 2h 15min 15s. L´atleta del Club d´Atletisme Valls d´Andorra havia preparat la cita holandesa a consciència, i hi va arribar en bones condicions per assaltar la marca, però finalment es va haver de conformar amb un temps oficiós de 2h 17min 08s. Fernández Pita va quedar-se sol a partir del quilòmetre tres de la cursa. ´Les llebres han marcat un ritme molt ràpid al començament, i jo he buscat la meva posició´, va reconèixer l´atleta, que va lamentar les dures condicions atmosfèriques que van haver de suportar els atletes. ´Hem tingut una temperatura de quatre graus. Feia molt aire i molt fred, i ens hem vist perjudicats´, segons Fernández Pita, que ´esperava rebaixar el rècord´. Cortés derrota els kenyans L´espanyol Javier Cortés va ser el vencedor de la 25a edició de la Marató d´Amsterdam, amb un temps de 2h 08min 58s. Darrere van entrar els kenyans Abraham Lino (2h 09min 17s) i David Businel (2h 10min 38s). L´atleta de Badalona, que es va proclamar campió d´Espanya de mitja marató els anys 98 i 99, va deixar enrere els rivals quan faltaven cinc quilòmetres per arribar a la meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.