Concha Montaner, principal basa espanyola del Mundial Júnior

0
714

Tot just 15 dies després de la cloenda dels Jocs Olímpics de Sydney, es disputarà a Santiago de Xile, del 17 al 22 d´octubre, la vuitena edició del Mundial júnior d´atletisme, al qual acudirà una expedició espanyola composta per 27 persones (19 homes i 8 dones). L´opció més clara de medalla és la de la saltadora de longitud Concha Montaner, cridada a ser la successora de Niurka Montalvo. L´atleta valenciana, subcampiona d´Europa júnior a Riga´99, a bon segur intentarà treure´s l´espina del qua ha passat en la cita olímpica en terres australianes, ja que allà només va aconseguir sumar nuls. Montaner acudeix al Mundial amb 6,64 metres, un salt que suposa la plusmarca espanyola júnior d´aquesta disciplina. Entre els participants espanyols, també s´haurà de posar atenció al que faci en decatló David Gómez, recordman nacional de la seva categoria amb 7.649 i que va ser cinquè en l´Europeu disputat en Riga l´any passat. El balanç de l´actuació espanyola en els Mundials júnior és de 16 medalles (3 d´or, 11 de plata i 2 de bronze) i 38 finalistes que aquesta competició veiés la llum fa 14 anys a Atenes. La seva participació més destacada va tenir lloc en l´edició de Sudbury´88, on va sumar quatre medalles (un or, 2 plates i 1 bronze). BRESSOL DE FUTURES ESTRELLES DE L´ATLETISME MUNDIAL Aquesta competició, que reunirà a un total d´1.155 atletes, una de les xifres més altes de la seva història, suposa un important escenari d´exhibició per a les promeses de l´atletisme mundial cridades a ser el futur d´aquest esport i qui sap si alguns dels protagonistes dels Jocs d´Atenes´2004.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.