Cerimònia inaugural dels Jocs Special Olympics a Figueres

0
738

Avui a les set de la tarda és previst que comenci la cerimònia inaugural dels Jocs Especial Olympics a la localitat empordanesa de Figueres, concretament a l´Estadi Municipal de Vilatenim. Els Jocs, que s´allargaran fins al proper 15 d´octubre, acullen esportistes amb disminucions psíquiques de diferents països. En l´edició del 2000, més de 2000 esportistes i aproximadament uns 600 entrenadors de 12 disciplines competiran sota el lema ´Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo deixeu-me ser valent intentant-ho´, que esdevé una mostra diàfana del vertader esperit d´aquesta cita bianual.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.