Jocs Paralímpics Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol

0
656

L´atleta paralímpic Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol en la cerimònia d´inauguració dels Jocs Paralímpics de Sydney que se celebraran entre el 18 i el 29 de octubre. Javier Conde un dels atletes més complets en llarga distància, posseeix els rècords mundials de 1.500, 5.000 i 10.000 metres, de la mitjana marató i de la marató en la categoria de discapacitats físics en membres superiors. L´atleta espanyol té 6 medalles d´or paralímpiques aconseguides a Barcelona i a Atlanta. Els atletes espanyols van comptar amb la presència, en l´esmentat acte, del secretari d´Estat per a l´Esport, Juan Antonio Gómez Angulo, i el president del Comitè Paralímpic Espanyol i de l´ONCE, José María Arroyo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.