Jocs Paralímpics Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol

0
434

L´atleta paralímpic Javier Conde ha estat designat com abanderat espanyol en la cerimònia d´inauguració dels Jocs Paralímpics de Sydney que se celebraran entre el 18 i el 29 de octubre. Javier Conde un dels atletes més complets en llarga distància, posseeix els rècords mundials de 1.500, 5.000 i 10.000 metres, de la mitjana marató i de la marató en la categoria de discapacitats físics en membres superiors. L´atleta espanyol té 6 medalles d´or paralímpiques aconseguides a Barcelona i a Atlanta. Els atletes espanyols van comptar amb la presència, en l´esmentat acte, del secretari d´Estat per a l´Esport, Juan Antonio Gómez Angulo, i el president del Comitè Paralímpic Espanyol i de l´ONCE, José María Arroyo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.