Martin Fiz guanya la Cursa Carrefour de Lleida

0
1046

Els atletes Abel Antón, Martín Fiz i Reyes Estévez han participat avui en la vuitena edició de la Cursa Popular Carrefour a Lleida, sent el principal reclam d´una carrera que aquest any a comptat amb la participació d´unes 18000 persones, Finalment, el guanyador ha estat Martin Fiz, que amb gran autoritat ha guanyat la cursa al circuit de gairebé 8 km, on la guanyadora en categoria femenina ha estat Laura Rosell. Nuria Esteve i Ivan Espílez, han estat els guanyadors de la cursa curta, d´uns 3km. aproximadament. Un gran nombre d´autoritats s´han apropat a la cursa, on destacava l´absència de la Federació d´Atletisme, que per causes desconegudes no va ser invitada a la important cursa de les terres de Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.