Martin Fiz guanya la Cursa Carrefour de Lleida

0
932

Els atletes Abel Antón, Martín Fiz i Reyes Estévez han participat avui en la vuitena edició de la Cursa Popular Carrefour a Lleida, sent el principal reclam d´una carrera que aquest any a comptat amb la participació d´unes 18000 persones, Finalment, el guanyador ha estat Martin Fiz, que amb gran autoritat ha guanyat la cursa al circuit de gairebé 8 km, on la guanyadora en categoria femenina ha estat Laura Rosell. Nuria Esteve i Ivan Espílez, han estat els guanyadors de la cursa curta, d´uns 3km. aproximadament. Un gran nombre d´autoritats s´han apropat a la cursa, on destacava l´absència de la Federació d´Atletisme, que per causes desconegudes no va ser invitada a la important cursa de les terres de Lleida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.