I Circuit Català de Curses de Muntanya

0
958

Aquest proper diumenge dia 14, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, inicia una nova competició: el Circuit Català de Curses de Muntanya. Aquesta nova competició engloba aquelles curses de mitja i baixa muntanya que organitzen les entitats excursionistes. Algunes d’elles ja fa temps que es porten a terme i altres són noves. El Circuit Català de Curses de Muntanya acosta les curses de muntanya a indrets on no gaudeixen d’alta muntanya i satisfà la demanda de les entitats excursionistes i dels seus associats. Aquesta competició està destinada a tots aquells esportistes que els agrada córrer per la muntanya però que per diverses raons no és veuen competint a la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya. També està encaminada a aquelles persones que s’inicien en aquesta disciplina. Per tant és una competició més de caire popular que la Copa Catalana. Els recorreguts de les curses transcorren en un 70 % per corriols de muntanya. El Circuit Català consta de 5 curses a disputar a diversos indrets de Catalunya, puntuant els 4 millors resultats que faci cada corredor. Existeixen 2 categories per sexe, júniors fins a 18 anys i sèniors a partir d’aquesta edat. CALENDARI DEL CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA| 14/9/03 III CURSA DE MUNTANYA DE PAÜLS organitza UEC de Tortosa 28/09/03 III CURSA DE MUNTANYA MOSSOS D´ESQUADRA-EL CATLLAR organitza C.E. Ripoll i Mossos d’Esquadra 19/10/03 III CURSA DEL BANDOLER organitza C.E. Taradell i CME Guilleries 26/10/03 VIII 1/2 MARATÓ DE MUNTANYA DE SANT LLORENÇ organitza C.E. Llorençà i Ajuntament de Sant Llorenç Savall 9/11/03 I CURSA DE MUNTANYA CASTELL DE BURRIAC organitza Grup de Muntanya Argentona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.