Destacada actuació dels atletes lleidatans a l´encontre internacional júnior

0
726

Els atletes lleidatans van tenir una bona actuació en l´encontre internacionals júnior celebrat a Grossetto, entre les seleccions d´Itàlia, Gran Bretanya, França i Espanya. Xavier Areny del Dominiques-Carrefour va ser 4t en la prova de 1500 m.ll amb una marca de 3´47´10 Un altre atleta d´aquest club, Guillem Farran es va classificar 7è en la prova de 3.000 m.o. amb un temps de 9´26´14 Lemen Fatty del CAL-UdL, va ser 8è en salt d´alçada amb 1´95m. I finalment els atletes de l´Integra-2, Ruben Ferrer i Roger Noguera van acabar quarts en triple salt i salt de Perxa, amb 14´93m. i 4´75m. FELICITATS A TOTS¡¡¡¡

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.