Destacada actuació dels atletes lleidatans a l´encontre internacional júnior

0
901

Els atletes lleidatans van tenir una bona actuació en l´encontre internacionals júnior celebrat a Grossetto, entre les seleccions d´Itàlia, Gran Bretanya, França i Espanya. Xavier Areny del Dominiques-Carrefour va ser 4t en la prova de 1500 m.ll amb una marca de 3´47´10 Un altre atleta d´aquest club, Guillem Farran es va classificar 7è en la prova de 3.000 m.o. amb un temps de 9´26´14 Lemen Fatty del CAL-UdL, va ser 8è en salt d´alçada amb 1´95m. I finalment els atletes de l´Integra-2, Ruben Ferrer i Roger Noguera van acabar quarts en triple salt i salt de Perxa, amb 14´93m. i 4´75m. FELICITATS A TOTS¡¡¡¡

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.