La selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC ja és a casa

0
746

Prop d’un centenar de persones han anat a rebre als membres de la selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) que han arribat aquest matí a l’aeroport del Prat procedents de Malàisia on el passat cap de setmana va tenir lloc l’última cursa de la Copa del Món. Agustí Roc, Jordi Martín, Carme Tort, Teresa Forn i Marta Busquets han estat rebuts per Mònica Amat, en representació del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Francesc Guillamon, vicepresident de la FEEC, a banda de representants de la direcció tècnica de la FEEC, familiars i amics. Properament els membres de la selecció seran rebuts per les autoritats al Museu Colet en un acte on seran homenatjats institucionalment pels èxits aconseguits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.