La selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC ja és a casa

0
508

Prop d’un centenar de persones han anat a rebre als membres de la selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) que han arribat aquest matí a l’aeroport del Prat procedents de Malàisia on el passat cap de setmana va tenir lloc l’última cursa de la Copa del Món. Agustí Roc, Jordi Martín, Carme Tort, Teresa Forn i Marta Busquets han estat rebuts per Mònica Amat, en representació del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Francesc Guillamon, vicepresident de la FEEC, a banda de representants de la direcció tècnica de la FEEC, familiars i amics. Properament els membres de la selecció seran rebuts per les autoritats al Museu Colet en un acte on seran homenatjats institucionalment pels èxits aconseguits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.