Pita revalida el triomf a la mitja marató d´Andorra

0
663

Manuel Fernández Pita es va adjudicar ahir la 16a edició de la Mitja Marató Valls d´Andorra, revalidant el triomf que ja va aconseguir l´any passat El corredor del CAVA, que prepara la marató d´Amsterdam per d´aquí a 15 dies, va marcar el millor temps de la seixantena de corredors que va aplegar la cursa, amb un temps d´1h 8min 11 segons La segona i tercera posicions van ser per a Joan Herrera, del FC Barcelona (1h 13min 47s), i Ivo Morella, del CAAD (1h 15min 6s). En la general femenina, la primera posició va ser per a Eva Iglesias (1h 33min 48s). Iglesias i el mateix Pita es van proclamar campions d´Andorra de l´especialitat, en què Ivo Morella i Mateo López van ser plata i bronze, respectivament. En la cursa de 12 quilòmetres, la novetat d´aquest any, es van imposar Alfons López, del CAAD (42min 6s), i Iolanda Castillejos, del CAVA (55min 6s). Edur López va guanyar la Baby Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.