Bernadó es treu l´espina a Sydney

0
761

Toni Bernadó va tancar la participació andorrana a Sydney amb un meritori 49è lloc a la prova de marató que va posar ahir punt final als Jocs Olímpics de la ciutat australiana. L´atleta andorrà, que va marcar un temps de 2h 23min 3s, no va poder, però, acostar- se a la seva millor marca per culpa de la duresa del sinuós traçat i del fort vent en contra que van haver de superar el centenar de participants a partir del quilòmetre 25 de la prova. ´La marca no està gens bé, però la posició és bona´, va reconèixer Bernadó, que havia viatjat a Sydney amb ´ràbia´, per intentar millorar la fluixa actuació que va tenir en l´anterior edició dels Jocs. ´Fins al quilòmetre 25 he anat molt bé. En el meu grup portàvem un ritme de 2h 16min i estava corrent molt còmode´, va assenyalar el fondista andorrà, que va haver de patir més del previst en el segon tram de la cursa. ´Després ens hem trobat un autèntic vendaval en contra, i ha estat impossible mantenir el ritme´, va afegir Bernadó. Per davant d´Antón La classificació de l´andorrà té més importància si es té en compte que el seu registre personal el situava més enllà del 80è lloc a la llista dels participants. Com a dada anecdòtica, Bernadó va cobrir els 42,195 quilòmetres per davant del campió del Món de l´especialitat, l´espanyol Abel Antón –molt delmat per les molèsties físiques dels últims dies–, que va ser 53è, amb 2h 24min 4s. El també espanyol Alberto Juzdado va ser 42è (2h 21min 18s), mentre que Martín Fiz es va haver de conformar amb el sisè lloc (2h 13min 6s), a gairebé tres minuts de l´or, que va ser per a l´etíop Gezahgne Abera (2h 10min 11s). Un total de 12 atletes van abandonar abans de travessar la meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.