Fiz: ´En el nostre comiat un diploma és poca cosa, però ens mereixem tot el respecte del món´

0
616

El vitorià Martín Fiz, que ha acabat sisè en la marató dels Jocs de Sydney, afirma que en el seu comiat i en el d´Abel Antón de les Olimpíades ´un diploma és poca cosa´, encara que ha recalcat que ´ens mereixem tot el respecte del món perquè hem donat tot el que teníem´. Fiz ha explicat que no han pogut córrer al màxim pel fort vent, subratllant que el ritme no ha estat fort però ha marxat bé només a estones, cosa que ha beneficiat els més joves. ´Ha fet molt vent, he estat valent i he anat remuntant posicions, però quan els africans fan un trio en cap és difícil atrapar-los´, ha dit. Tanmateix, l´atleta basc assegura sentir-se satisfet. ´M´hagués agradat pujar al podi i guanyar una medalla, sobretot per l´expectació que hi havia al país, però avui era molt difícil. És una pena que no hagi pogut ser´. ´L´ATLETA MÉS REGULAR DEL MÓN´ Fiz, amb tot, ha recordat que guanyar dos diplomes olímpics consecutius (va ser quart a Atlanta) no està a l´abast de qualsevol. ´No és per egocentrisme, però sóc l´atleta més regular del món, al costat d´Abel Antón. En l´última dècada, amb els èxits aconseguits a Mundials i Europeus, hem demostrat ser l´equip més regular del món´. El vitorià ha dit que se sent emocionat en el seu comiat, i ha insistit en el fet que tot i no haver-se endut cap medalla, l´equip de marató es mereix ´tot el respecte del món perquè hem donat tot el que teníem´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.