Fiz: ´En el nostre comiat un diploma és poca cosa, però ens mereixem tot el respecte del món´

0
437

El vitorià Martín Fiz, que ha acabat sisè en la marató dels Jocs de Sydney, afirma que en el seu comiat i en el d´Abel Antón de les Olimpíades ´un diploma és poca cosa´, encara que ha recalcat que ´ens mereixem tot el respecte del món perquè hem donat tot el que teníem´. Fiz ha explicat que no han pogut córrer al màxim pel fort vent, subratllant que el ritme no ha estat fort però ha marxat bé només a estones, cosa que ha beneficiat els més joves. ´Ha fet molt vent, he estat valent i he anat remuntant posicions, però quan els africans fan un trio en cap és difícil atrapar-los´, ha dit. Tanmateix, l´atleta basc assegura sentir-se satisfet. ´M´hagués agradat pujar al podi i guanyar una medalla, sobretot per l´expectació que hi havia al país, però avui era molt difícil. És una pena que no hagi pogut ser´. ´L´ATLETA MÉS REGULAR DEL MÓN´ Fiz, amb tot, ha recordat que guanyar dos diplomes olímpics consecutius (va ser quart a Atlanta) no està a l´abast de qualsevol. ´No és per egocentrisme, però sóc l´atleta més regular del món, al costat d´Abel Antón. En l´última dècada, amb els èxits aconseguits a Mundials i Europeus, hem demostrat ser l´equip més regular del món´. El vitorià ha dit que se sent emocionat en el seu comiat, i ha insistit en el fet que tot i no haver-se endut cap medalla, l´equip de marató es mereix ´tot el respecte del món perquè hem donat tot el que teníem´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.