Peña: «No sé si als Jocs hi van els millors M´hauria agradat competir amb ells»

0
618

” L´atleta mallorquí no podrà participar finalment en , els Jocs Olímpics de Sidney El passat diumenge, l´atleta mallorquí Antoni Peña va adjudicar-se a Zamora el títol de campió d´Espanya de la modalitat de mitja marató. Malgrat haver aconseguit situar-se entre els atletes més destacats d´Espanya en la que sembla que és la seva millor temporada, aquest esportista no figurarà entre els espanyols que viatjaran pròximament a Sydney per disputar els Jocs Olímpics. –Acabau d´arribar de Zamora del Campionat d´Espanya i ja us entrenau per a la rpopera competició, no heu agafat cap dia de vacances? –Vaig arribar el diumenge vespre i vaig poder descansar, però ahir va ser el dia gran de les festes de Felanitx i hem fet un poquet de festeta anit. Ahir en lloc d´entrenar-me en doble sessió, només en vaig fer una i l´horabaixa vaig anar de festa per donar-me una mica de descans. –Al Campionat d´Espanya ja hi partíreu com a favorit, com pot afectar això el rendiment d´un esportista com vós? –Des d´un principi jo hi anava com a favorit i això em posava l´obligació de guanyar el Campionat d´Espanya i, finalment, ho vaig aconseguir. Se´m”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.