Valentí Massana, quart en la prova de 50 quilòmetres marxa

0
434

Valentí Massana ha aconseguit el quart lloc en la prova dels 50 quilòmetres marxa dels Jocs Olímpics de Sydney, en la qual el polonès Robert Korzeniowski s´ha penjat la segona medalla d´or en terra australiana. Korzeniowski, que també va ser campió olímpic en els 20 quilòmetres marxa, es va adjudicar el triomf amb un temps de 3 hores, 42 minuts i 22 segons. El letó Aigars Fadejevs va ser plata, i el mexicà Joel Sánchez, bronze. Massana, bronze als Jocs d´Atlanta´96, ha registrat 3 hores, 46 minuts i 1 segons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.