María Vasco, feliç després del bronze en marxa, afirma que ´a partir d´ara m´exigiré molt més´

0
656

L´atleta María Vasco, medalla de bronze en la prova dels 20 quilòmetres marxa femenins als Jocs Olímpics de Sydney, ha declarat avui a la seva arribada a Barcelona que ´a partir d´ara em pressionaré i m´exigiré molt més´. Vasco, que amb la seva tercera plaça en la prova de marxa del passat dijous va aconseguir la primera medalla olímpica femenina per a l´atletisme espanyol, ha confessat minuts després d´aterrar a l´Aeroport del Prat que guanyar una medalla no entrava en els seus plans. ´És un orgull molt gran i estic molt sorpresa d´haver aconseguit una medalla´, ha indicat l´atleta de Viladecans, qui ha afegit que ´ser finalista per mi ja era excel·lent´. Enmig del calorosa rebuda que ha tingut per part de familiars i amics que han acudit a rebre a la marxadora catalana, María Vasco ha afirmat que ja té la mirada posada en el Campionat del Món de Canadà de l´any pròxim i que ´a partir d´ara hauré de ser més professional i saber aguantar la pressió´. Per María Vasco, els intensos entrenaments i el fet d´estar un mes fora de casa preparant la seva participació als Jocs Olímpics ´mereixen la pena. He patit molt i hi ha hagut algun moment en el qual vaig pensar en tirar la tovallola, però quan tens aquesta recompensa t´oblides del sofriment i això t´ajuda a seguir endavant´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.