María Vasco, bronze en 20 km marxa

0
641

L´atleta catalana María Vasco va aconseguir dijous la medalla de bronze a la prova de 20 km marxa dels Jocs Olímpics de Sidney, després d´una polèmica carrera. La xina Wang Liping va guanyar la competició amb un temps d´una hora, 29 minuts i 5 segons, després que desqualifiquessin tres competidores davant d´ella als últims quilòmetres, quan anaven les primeres,. L´australiana Jane Saville va ser l´última desqualificada just quan entrava a l´estadi Australià en mig de desenes de mileres d´espectadors que l´aclamaven. Quan es va adonar que havia rebut la tercera i definitiva advertència per no haver mantingut contacte amb el terra continuament, la campiona dels 10 km dels Jocs de la Mancomunitat Britànica de 1998 va posar-se a plorar. La medalla d´argent va ser per a la noruega Kjersti Plaetzer, que va fer un temps de 1:29.33, mentres que María Vasco, medalla de bronze, va fer una marca de 1:30.23. Amb aquesta medalla, María Vasco ha establert la millor marca de l´atletisme femení espanyol. Ningú no s´esperava una medalla a 20 km marxa femení, però María Vasco va sorprendre a tothom. L´atleta catalana és la primera medallista de l´atletisme femení espanyol. Moltes felicitats Maria! —————————
Si la vols felicitar pots enviar una nota al Fòrum de Sigus Olímpic.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.