Encontre quadrangular d´atletisme de la categoria Junior

0
583

disputat entre les seleccions de Catalunya, Baden-Würtemberg, Lombardia i Rhöne Alpes, els dies 16 i 17 de setembre a l´Estadi Palau Sacosta de Girona Catalunya ha guanyat en homes i ha sigut tercera en Dones, Baden-Württemberg ha guanyat la classificació conjunta. Bon resultat per una selecció catalana amb moltes absencies, algunes molt significatives.L´organització a carrec del G.E.i E.G. ha sigut correcta pero molt deslluida a causa d´una megafonia lamentable. Classificacions Homes Catalunya 208 p. Baden-Württemberg 198 p. Rhöne-Alpes 150 p. Lombardia 124 p. Classificacions Dones Baden-Württemberg 226,5 p. Rhöne-Alpes 169,5 p. Catalunya 152 p. Lombardia 100 p.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.