Encontre quadrangular d´atletisme de la categoria Junior

0
437

disputat entre les seleccions de Catalunya, Baden-Würtemberg, Lombardia i Rhöne Alpes, els dies 16 i 17 de setembre a l´Estadi Palau Sacosta de Girona Catalunya ha guanyat en homes i ha sigut tercera en Dones, Baden-Württemberg ha guanyat la classificació conjunta. Bon resultat per una selecció catalana amb moltes absencies, algunes molt significatives.L´organització a carrec del G.E.i E.G. ha sigut correcta pero molt deslluida a causa d´una megafonia lamentable. Classificacions Homes Catalunya 208 p. Baden-Württemberg 198 p. Rhöne-Alpes 150 p. Lombardia 124 p. Classificacions Dones Baden-Württemberg 226,5 p. Rhöne-Alpes 169,5 p. Catalunya 152 p. Lombardia 100 p.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.