El cas ´Estévez´, per J.L. Blanco.

0
773

´Com company de ´fatigues´ de Reyes Estévez des de l´any 1994 al CAR de Sant Cugat, vaig poder viure de a prop la decisió que va prendre la FEA Segurament la decisió és molt dura, o millor dit de ´mano dura´. A la federació saben que podria ser igual o millor que El Guerrouj, però ells no han tingut en compte que és un atleta que mai a fallat en una gran competició des de l´any 93, guanyant moltes medalles, i a Sidney tenia opció de guanyar una altre. Reyes és un atleta que amb un mes fa com la resta en 3 mesos. Moralment ha sigut un cop molt dur per a ell. Amb la repercussió que ha tingut en els mitjans de comunicació, serà una decisió que no s´oblidi aviat, aquesta trigarà molt de temps. A la final de 1.500m. de Sidney el trobarem a faltar. Tots ens preguntarem que hagués succeït si hagués corregut Reyes, sens dubte, molts pensarem que hagués guanyat una medalla, desgraciadament per l´ atletisme mai ho sabrem. Sens dubte amb aquest ´càstig´ comença un nou Reyes, que tremoli El Guerrouj i el rècord d´Europa. Una salutació.´ Per Campió de la Copa de Europa 3.000m.obs. (Oslo´2000) Campió dels Jocs Iberoamericans 3.000m.obs (Rio de Janeiro´2000)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.