Sydney 2000, comença l´espectacle

0
367

Avui s´inauguren oficialment els Jocs Olímpics d´Estiu, que tindran lloc a la ciutat australiana de Sydney fins el proper 1 d´octubre Durant aquests 15 dies, Sydney serà la capital de l´esport mundial amb la participació de 15000 esportistes de 200 països. La celebració dels Jocs, l´esdeveniment esportiu més important que pot acollir una ciutat, ha suposat una inversió conjunta de més d´un bilió de pessetes. Es calcula que l´espectacle olímpic tindrà una audiència televisiva de 25.000 milions de persones.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.