Peña: «No sé si als Jocs hi van els millors M´hauria agradat competir amb ells»

0
493

” L´atleta mallorquí no podrà participar finalment en , els Jocs Olímpics de Sidney El passat diumenge, l´atleta mallorquí Antoni Peña va adjudicar-se a Zamora el títol de campió d´Espanya de la modalitat de mitja marató. Malgrat haver aconseguit situar-se entre els atletes més destacats d´Espanya en la que sembla que és la seva millor temporada, aquest esportista no figurarà entre els espanyols que viatjaran pròximament a Sydney per disputar els Jocs Olímpics. –Acabau d´arribar de Zamora del Campionat d´Espanya i ja us entrenau per a la rpopera competició, no heu agafat cap dia de vacances? –Vaig arribar el diumenge vespre i vaig poder descansar, però ahir va ser el dia gran de les festes de Felanitx i hem fet un poquet de festeta anit. Ahir en lloc d´entrenar-me en doble sessió, només en vaig fer una i l´horabaixa vaig anar de festa per donar-me una mica de descans. –Al Campionat d´Espanya ja hi partíreu com a favorit, com pot afectar això el rendiment d´un esportista com vós? –Des d´un principi jo hi anava com a favorit i això em posava l´obligació de guanyar el Campionat d´Espanya i, finalment, ho vaig aconseguir. Se´m”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.