Els marxadors se senten els grans marginats de l´atletisme espanyol

0
860

Els nou marxadors espanyols que competiran als Jocs Olímpics han denunciat mitjançant una carta pública una campanya contra ells, han indicat que se senten marginats i anuncien que vetaran la premsa especialitzada que els ha boicotejat. En la carta, firmada pels nou marxadors (tres de 20 quilòmetres, altres tres de 50 quilòmetres i tres de 20 quilòmetres femenins, entre les quals hi ha la sarrianenca Encara Granados) i els seus entrenadors, adreçada a la premsa esportiva, se l´acusa d´ometre deliberadament informació i es demana «un tracte equitatiu» amb altres proves d´atletisme. «La marxa atlètica és la disciplina que més triomfs ha donat a l´atletisme espanyol. En l´última dècada, comptant únicament Europeus, Mundials i Jocs Olímpics, s´han aconseguit 11 medalles i resulta difícil recordar tots els èxits, donat el seu ritme frenètic» assenyala. Tot i aquest gran palmarès, els marxadors asseguren que «alguns de vosaltres seguiu boicotejant la premsa, de manera sistemàtica, la informació referent a la marxa atlètica, oblidant competicions, ometent resultats en campionats nacionals i, fins i tot, menyspreant la consecució d´un rècord absolut d´abast internacional», afegeix. «Només es recorre als marxadors quan hi ha una gran competició… Només demanem que s´acabi aquesta injustícia».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.