Els marxadors se senten els grans marginats de l´atletisme espanyol

0
1076

Els nou marxadors espanyols que competiran als Jocs Olímpics han denunciat mitjançant una carta pública una campanya contra ells, han indicat que se senten marginats i anuncien que vetaran la premsa especialitzada que els ha boicotejat. En la carta, firmada pels nou marxadors (tres de 20 quilòmetres, altres tres de 50 quilòmetres i tres de 20 quilòmetres femenins, entre les quals hi ha la sarrianenca Encara Granados) i els seus entrenadors, adreçada a la premsa esportiva, se l´acusa d´ometre deliberadament informació i es demana «un tracte equitatiu» amb altres proves d´atletisme. «La marxa atlètica és la disciplina que més triomfs ha donat a l´atletisme espanyol. En l´última dècada, comptant únicament Europeus, Mundials i Jocs Olímpics, s´han aconseguit 11 medalles i resulta difícil recordar tots els èxits, donat el seu ritme frenètic» assenyala. Tot i aquest gran palmarès, els marxadors asseguren que «alguns de vosaltres seguiu boicotejant la premsa, de manera sistemàtica, la informació referent a la marxa atlètica, oblidant competicions, ometent resultats en campionats nacionals i, fins i tot, menyspreant la consecució d´un rècord absolut d´abast internacional», afegeix. «Només es recorre als marxadors quan hi ha una gran competició… Només demanem que s´acabi aquesta injustícia».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.