Cross de l´Ametlla de Merola

0
715

De nou una nova edició del Cross de l´Ametlla de Merola. El primer que sempre fem es felicitar i agraïr a tots aquells que en aquesta edició aconseguireu arribar als 100 quilòmetres a l´Ametlla de Merola, sense oblidar a aquells que ja deixeu aquesta marca enrera. A tots els que ens coneixeu, dir-vos que pocs canvis trobareu a l´edició d´enguany, com sempre intentarem fer les coses el màxim de bé possible perquè us hi trobeu ben a gust. Als que serà la primera vegada dir-vos que plantejem la cursa com la diada que la gent de l´Ametlla de Merola ofereix a l´atletisme popular, esport que al nostre entendre serveix per a coneixer país tot corrent al costat d´altres que fan de l´atletisme una sana afecció. Com sempre us recordem la litúrgia: ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments i sorteig i sobretot l´esforç de tots perquè aquesta sigui la vostra cursa. Us esperem a la dotzena edició o si ho preferiu a l´edició del 2000

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.