Cross de l´Ametlla de Merola

0
567

De nou una nova edició del Cross de l´Ametlla de Merola. El primer que sempre fem es felicitar i agraïr a tots aquells que en aquesta edició aconseguireu arribar als 100 quilòmetres a l´Ametlla de Merola, sense oblidar a aquells que ja deixeu aquesta marca enrera. A tots els que ens coneixeu, dir-vos que pocs canvis trobareu a l´edició d´enguany, com sempre intentarem fer les coses el màxim de bé possible perquè us hi trobeu ben a gust. Als que serà la primera vegada dir-vos que plantejem la cursa com la diada que la gent de l´Ametlla de Merola ofereix a l´atletisme popular, esport que al nostre entendre serveix per a coneixer país tot corrent al costat d´altres que fan de l´atletisme una sana afecció. Com sempre us recordem la litúrgia: ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments i sorteig i sobretot l´esforç de tots perquè aquesta sigui la vostra cursa. Us esperem a la dotzena edició o si ho preferiu a l´edició del 2000

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.