Neix siguesolimpic.com

0
526

Ja es pot visitar la web siguesolimpic, una pàgina creada amb l´objectiu de donar suport a l´Olimpisme català. Siguesolimpic, creada per Enjoc en col·laboració amb el diari Sport, la Diputació de Barcelona i la Unió de Federacions Esportives, vol fer que els esportistes catalans se sentin recolzats en tot moment. Des d´aquesta web es dóna la possibilitat d´animar els esportistes catalans que participen als Jocs Olímpics de Sydney, així com participar en fòrums d´opinió. També es pot conèixer l´actualitat esportiva a través de la secció de notícies.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.