La Federació deixa Estévez fora de l´equip per als Jocs Olímpics

0
680

La polèmica configuració del trio espanyol dels 1500 metres per als Jocs Olímpics de Sydney va viure ahir un nou i inesperat capítol amb l´exclusió del català Reyes Estévez. Després de les protestes del valencià Josep Antoni Redolat per no ser considerat fix, de la renúncia de Fermín Cacho per lesió i de la irrupció de Juan Carlos Higuero, campió estatal diumenge passat a Barcelona, aquest càstig al fix Estévez -la Federació justifica l´exclusió per baixa forma i poca dedicació- posarà punt final al culebró atlètic. Finalment, correran els 1.500 Andrés Díaz -quart millor crono mundial de l´any-, Redolat -cinquè millor temps- i Higuero, que debutarà en una gran competició. De res li hauran servit a Estévez el títol europeu del 98 o el bronze mundial de l´any passat a Sevilla. I és que aquest any no ha estat capaç de baixar de 3:40 i, segons el president de la Federació Espanyola d´Atletisme (FEA), José María Odriozola, tampoc no li queda temps: ´Entre viatge i adaptació a Sydney perdria nou dies, i només tindria tres o quatre entrenaments de qualitat´. ´És dolorós -va explicar Odriozola-, sobretot perquè Reyes és un dels atletes més ben dotats de tot el món, però ha estat erràtic aquest any, i sabia que als campionats d´Espanya havia de demostrar com estava´. El màxim responsable de l´atletisme espanyol va desvelar, a més, que el mateix entrenador d´Estévez, Gregorio Rojo, havia confessat que s´ho veia a venir. ´No és un càstig, però ha anat una mica despistat´, va afegir Odriozola. La resposta de Reyes va arribar al vespre, després de guanyar

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.