Cursa de Sta Coloma de Cervelló 2000

0
495

Un any més, en arribar la Diada de l´11 de setembre, l´Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, junt amb la Comissió de la Cursa i d´altres Entitats del municipi, celebra el que enguany serà el Vintè Cross Popular Onze de Setembre. Malgrat el caire popular i festiu de l´acte, en els últims anys la cursa ha adquirit un alt nivell competitiu, amb la participació cada cop més important de clubs i atletes federats visitants. Tot seguit us detallem el programa, amb una cursa de 1.500 i una altra de 5.000 metres, i les diferents categories: 10´00 hores. Sortida de la Cursa de 1.500 m. Categories: fins a 8 anys m/f de 9 a 11 anys m/f de 12 a 14 anys m/f 10´30 hores aprox. Sortida de la Cursa de 5.000 m. (un cop arribin tots els corredors de la cursa de 1500) Categories: de 15 a 22 anys m/f de 23 a 40 anys m/f a partir de 41 anys m/f Les inscripcions són gratuïtes i es faran el mateix dia 11 de setembre, de 9 a 9´45 hores a la Plaça del Pi Tallat. Obsequis: entrepà, beguda i samarreta commemorativa. A més dels trofeus de les curses. Per a més informació dirigiu-vos a la Regidoria de Cultura, Esports i Joventut de l´Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Tel.- 93 645 07 00

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.