CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR INDIVIDUAL i RELLEUS

0
551

“La Federació Catalana d’Atletisme organitza el dia 10 de setembre del 2000 el CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR, segons el Reglament que figura en la NORMATIVA GENERAL AIRE LLIURE. Poden participar en aquest Campionat els atletes que hagin assolit durant el període de l’1 de novembre de 1999 fins el 3 de setembre del 2000 les marques mínimes sol.licitades. La data màxima per inscriure’s serà el dia 4 de setembre. A més, els clubs poden fer arribar a la FCA una relació dels atletes que no hagin aconseguit la mínima de participació exigida i que estiguin interessats en competir. La seva participació serà decidida per l’Àrea Tècnica de la FCA. Els clubs que desitgin participar en el Campionat de Catalunya de Relleus Junior hauran de presentar la seva inscripció abans del dia 4 de setembre del 2000, indicant la seva millor marca de la temporada. Els equips podran estar formats per atletes de la categoria junior i juvenil. La FCA informarà als 8 clubs classificats la seva participació el dia 6 de setembre, havent els clubs de confirmar-la. Cas que un equip que hagi confirmat la seva participació no es presenti a competir serà sancionat amb 5.000 ptes. que li seran carregades al seu compte amb la FCA. Totes les inscripcions rebudes fora del termini establert seran penalitzades amb 500 ptes. per inscripció, import que hauà d’abonar l’atleta o delegat del club a la secretaria de competició en el moment de recollir els dorsals. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.