Espanya presentarà a Sydney la seva major representació en uns Jocs Olímpics

0
661

” Amb 61 atletes (35 homes i 25 dones) l´equip espanyol d´atletisme comptarà a Sydney amb la representació més àmplia en la història de l´atletisme espanyol en uns Jocs Olímpics. No obstant, no serà la major selecció d´atletisme de la història, ja que al Campionat del Món de Sevilla´99 van participar 78 atletes (45 homes i 33 dones) i el Campionat de Europa a Budapest´98 van competir 71 atletes (45 homes i 26 dones). Aquesta xifra de 61 atletes superarà els 56 d´Atlanta´96 (39 homes i 17 dones) i els 53 de Barcelona´92 (40 homes i 13 dones). Un dada significatiu a Sydney´2000 serà la major igualtat entre el número de dones i d´homes. –HOMES. -100: Venancio José. -200: Venancio José. -400: David Canal. -4×400: David Canal, Iván Rodríguez, Andrés Martínez, Antonio Andrés i Iñigo Monreal. -800 José M. Cerezo i Roberto Parra. -1.500: Andrés M. Díaz, José A. Redolat i Juan C. Higuero. -5.000: Yusef El Nasri i Alberto García. -10.000: Enrique Molina, José Ríos i Teodoro Cuñado. -Marató: Abel Antón, Martín Fiz i Alberto Juzdado. -400 m.v.: Iñigo Monreal. -3000 obstacles: Eliseo Martín, Luis M. Martín i Marco A. Cepeda. -Perxa: Montxu Miranda i Javier García. -Longitud: Yago Lamela. -Triple: Raúl Chapado. -Pes: Manuel Martínez. -Disc: David Martínez. -Decathlon Javier Benet. -20 Km. Marxa: Francisco Fernández, David Domínguez i David Marquez. -50 Km. Marxa Jesús A. García, Valentín Massana i Mikel Odriozola. –DONES. -400: Norfalia Carabali. -4×400 Norfalia Carabali, Mayte Martínez, Miriam Bravo, Elena Córcoles i Julia Alba. -800 Mayte Martínez. -1.500 Natalia Rodríguez i Nuria Fernández. -5.000 Marta Domínguez i Beatriz Santiago. -10.000 Teresa Recio, María Abel. -Marató: Ana I. Alonso, Griselda González i áMªé Luisa Muñoz. -Altura: Marta Mendía. -Perxa: Mar Sánchez. -Longitud: Concha Montaner. -Triple: Carlota Castrejana. -Pes: Martina de la Puente. -Disc: Alice Matejkova. -Javelina Marta Miguez. -Heptatlon: Inma Clopés. -20 Km. Marxa: María Vasco, Eva Pérez i Encarna Granados. –Com OFICIALS D´EQUIP han estat designats: José Luis de Carlos (Cap d´Equip); Pedro Pablo Fernández, Juan P. Martínez, Mariano García, Enrique Pascual, Manuel Pascua, Luis M. Landa, Fernando García, Rosa Colorado, Mariano Diez, Ramón Cid, Rafael Blanquer, Juan José Azpeitia, Carlos Burón, José L. Martínez, José Marín i Manuel Alcalde (Entrenadors); Juan M. Alonso i Andreu Arquer (Metges), Angel Basas, Miguel A. Cos i Manuel Rafael (Fisioterapeutes). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.