Barcelona serà candidata als campionats europeus d´atletisme del 2006

0
529

Barcelona té previst presentar la seva candidatura per organitzar els Campionats d´Europa d´Atletisme del 2006. L´alcalde de Barcelona, Joan Clos, va fer l´anunci diumenge a l´Estadi Olímpic de Montjuïc, on aquest cap de setmana s´ha celebrat el Campionat d´Espanya d´aquest esport. Clos va dir que aquesta seria una gran oportunitat ´perquè Barcelona torni a estar en un primer nivell internacional en el món de l´atletisme´. El pròxim 15 de gener la ciutat presentarà la seva candidatura i a mitjans del 2001 se sabrà la ciutat escollida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.