Jordi Mayoral i Arantxa Reinares es proclamen campions d´Espanya dels 200 metres

0
931

S´ha hagut d´esperar uns minuts després de la conclusió de la prova dels 200 metres masculins per conèixer el nou campió d´Espanya de l´especialitat. Al final, i després d´un final molt ajustat entre Jordi Mayoral i Javier Navarro, la medalla d´or ha recaigut en el primer, que es proclama campió espanyol per sisena vegada. Ha estat una carrera molt igualada des de l´inici que ha acabat amb la victòria de Mayoral, del Biocentury, amb un crono de 21.20, per davant de Navarro, del Nike, amb 21.21 i d´Angel García, de l´Universitat de Salamanca, amb 21.38. La carrera dels 200 metres ha comptat amb l´absència del campió d´Espanya dels 100 metres llisos, Venancio José, que ja no ha pogut prendre part en les semifinals al realitzar dues sortides nul·les a la final de l´hectòmetre. REINARES, MEDALLA D´OR. Arantxa Reinares s´ha imposat en la prova dels 200 metres i s´ha proclamat campiona d´Espanya per segona vegada en la seva carrera, després d´un ajustat final de carrera. Reinares, de l´Scania Pamplona, ha superat (24.41) a Mercedes Martín, de l´Universitat de Salamanca, que s´ha quedat a només nou dècimes del triomf (24.50). En tercer lloc, s´ha classificat Cristina Sanz, del Valladolid, amb un temps de 24.51, el que demostra la igualtat que ha presidit la prova dels 200 metres femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.