Fermín Cacho renúncia a participar en els pròxims Jocs Olímpics de Sydney

0
592

El millor atleta espanyol del mig fons de tots els temps, Fermin Cacho, no participarà en els pròxims Jocs Olímpics de Sydney. Desafortunadament el sorià es perdrà la que podria haver estat la seva tercera cita olímpica i que podria haver posat l´agulla d´or a una carrera plena d´èxits, ja que Cacho és l´únic atleta del Món que ha estat en totes les finals de la dècada dels 90, tant en Mundials, Europeus com Jocs Olímpics. Cacho i més concretament els seus problemes en el tendó d´aquil·les i les a penes tres setmanes que queden per Sydney han impossibilitat que l´atleta sorià afronti amb garanties la cita olímpica. El medalla d´or a Barcelona´92 i medalla de plata a Atlanta´96 ha anunciat aquesta tarda la seva decisió després que ahir hagués participat en la segona sèrie dels 1.500 metres dels 80 Campionats d´Espanya d´Atletisme, celebrats a l´estadi Olímpic de Montjuïc, el mateix escenari que el va llançar a la fama de l´atletisme. Amb la renúncia, el comitè tècnic de la Federació Espanyola d´Atletisme haurà d´elegir al tercer component de l´equip de 1.500 que participarà a Sydney. José Antonio Redolat i Francisco Higuero es jugaran la plaça que deixa Cacho. Tant Redolat com Higuero posseeixen mínima A per acudir a Sydney. Tal com ha apuntat el president de la Real Federació d´Atletisme, José María Odriozola, Cacho ha estat el que ha pres la decisió de no acudir a Sydney.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.