David Canal i Norfalia Carabali, campions d´Espanya dels 400 metres llisos

0
677

David Canal s´ha proclamat campió d´Espanya dels 400 metres després d´imposar-se amb un temps de 45.56 per davant d´Antonio Andrés, que ha marcat un registre de 46.47 i d´Andrés Martínez, amb una marca de 46.85. Canal, de l´Adidas, ha aconseguit així la seva tercera medalla d´or consecutiva en uns campionats d´Espanya i a més ha realitzat la millor marca espanyola de l´any a l´aire lliure, en el seu poder des del passat 6 de agost quan va fer un crono de 45.61. Per la seva part, l´atleta d´origen colombià però nacionalitzada espanyola Norfalia Carabali s´ha proclamat per primera vegada campiona d´Espanya dels 400 metres llisos en una carrera que ha guanyat amb comoditat. Carabali, que porta nou anys residint a Espanya, s´ha imposat amb un crono de 52.47 i s´ha quedat a 27 centèsimes de la mínima per acudir als Jocs Olímpics de Sydney, encara que té assegurada la seva presència en la cita olímpica. En segon lloc ha acabat Míriam Bravo (53.52), per davant de Julia Alba (53.70) i Elena Córcoles (54.46). Es dóna la circumstància que les quatre primeres classificades pertanyen al mateix equip, el València Terra i Mar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.