“Campionat d’Espanya d’Atletisme, el passaport per a Sydney “

0
575

“L’estadi olímpic de Montjuïc serà escenari aquest cap de setmana del Campionat d’Espanya d’Atletisme, un campionat que representa la porta per entrar als Jocs Olímpics de Sydney. La Federació Espanyola d’Atletisme va aprofitar aquestes dates de proximitat als jocs per organitzar un dels campionats en què els atletes es trobaran en millor forma. Aquest certamen representa un examen final per guanyar una plaça a Sydney, ja que per a molts atletes aquesta és l´última oportunitat per assolir les marques mínimes per poder anar als Jocs, fins i tot per a atletes consagrats com Fermín Cacho. Malgrat la baixa forma dels migfondistes i l’absència de Niurka Montalvo, la federació és molt optimista pel que fa a les previsions de medalles. Yago Lamela al salt de longitud, els atletes de marxa i els maratonians són les grans esperances d’una delegació que intentarà millorar els resultats aconseguits als Jocs Olímpics d’Atlanta. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.