Cacho no té cap trencament al tendó d´Aquil·les i serà als Jocs

0
2785

Fermín Cacho podrà participar als Jocs Olímpics de Sydney, després que ahir es va sotmetre a una ecografia a l´Hospital de Sòria que va confirmar que no pateix cap mena de trencament al tendó d´Aquil·les del seu peu esquerre. Segons aquest examen mèdic, l´or olímpic a Barcelona 92 i plata a Atlanta 96 en 1.500 metres només pateix una inflamació de la zona afectada de 2 o 3 centímetres, tant en la seva part interna com externa, que tampoc no li impedirà participar als Campionats d´Espanya d´atletisme, que tindran lloc aquest cap de setmana a Barcelona. I així mateix ho va confirmar el corredor: ´Seré a Montjuïc i no renuncio absolutament a res. La lesió no és important, però sí que és força dolorosa´. Així mateix, l´entrenador de l´atleta sorià, Enrique Pascual Oliva, va explicar que la lesió del seu pupil millorava dia rere dia. ´Ara té el tendó molt millor que quan vam tornar de Pàdua´, va indicar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.