Cacho no té cap trencament al tendó d´Aquil·les i serà als Jocs

0
2161

Fermín Cacho podrà participar als Jocs Olímpics de Sydney, després que ahir es va sotmetre a una ecografia a l´Hospital de Sòria que va confirmar que no pateix cap mena de trencament al tendó d´Aquil·les del seu peu esquerre. Segons aquest examen mèdic, l´or olímpic a Barcelona 92 i plata a Atlanta 96 en 1.500 metres només pateix una inflamació de la zona afectada de 2 o 3 centímetres, tant en la seva part interna com externa, que tampoc no li impedirà participar als Campionats d´Espanya d´atletisme, que tindran lloc aquest cap de setmana a Barcelona. I així mateix ho va confirmar el corredor: ´Seré a Montjuïc i no renuncio absolutament a res. La lesió no és important, però sí que és força dolorosa´. Així mateix, l´entrenador de l´atleta sorià, Enrique Pascual Oliva, va explicar que la lesió del seu pupil millorava dia rere dia. ´Ara té el tendó molt millor que quan vam tornar de Pàdua´, va indicar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.